نظام رتبه بندی URAP

 | تاریخ ارسال: 1399/11/23 | 
   
لابراتوار تحقیقاتی رتبه بندی دانشگاه ها بر اساس عملکرد آکادمیک از سال ۲۰۰۹ بیش از ۲۰۰۰ دانشگاه برتر در سراسر جهان را بر اساس معیارهای کمی و کیفی رتبه بندی کرده است. نظام URAP در سال ۲۰۱۳ بر اساس شش شاخص به رتبه بندی دانشگاههای سرتاسر جهان پرداخته است. این شاخص ها عبارتند از:

تعداد مقالات:
این شاخص سنجه‌ای برای بازده علمی اخیر دانشگاه است و  شامل شامل تعداد کل مقالات منتشر شده در سال ۲۰۱۵ و نمایه شده در پایگاه web of science می­باشد (۲۱ درصد).

 استنادها:
سنجه‌ای برای نشان‌دادن تاثیر پژوهش و استناد است که مقالات دانشگاه که درweb of science نمایه شده‌اند، در بازه زمانی ۲۰۱۱-۲۰۱۵ دریافت کرده‌اند (۲۱ درصد).

 تعداد کل مدارک: 
این شاخص که نشان دهنده پایداری و استمرار بازده علمی است شامل تعداد کل مدارک است. منظور از کل مدارک، کلیه منابع علمی شامل مقالات کنفرانس­ ها، مرورها، نامه­ ها، بحث­ ها، اسناد و مقالات مجلات است که در بازه زمانی ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ منتشر شده ­اند. داده­ها از پایگاه  web of science استخراج می ­شوند (۱۰ درصد).

مجموع تأثیر مجلات:
این شاخص سنجه ­ای از تأثیر علمی است و از تجمیع ضرایب تأثیر مجلاتِ منتشرکننده مقالات دانشگاه در طی سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ بدست می­آید. مقدار ضرایب تأثیر مجلات از ویرایش ۲۰۱۵ جی.سی.آر استخراج شده است (۱۸ درصد).
مجموع تأثیر استنادی مجلات:
این شاخص سنجه ­ای از کیفیت استنادی دریافت شده است و بر مبنای ضرایب تأثیر مجلات در بر دارنده مقالات استنادکننده محاسبه می­ شود. مقدار ضرایب تأثیر این مجلات از ویرایش ۲۰۱۲ جی.سی.آر استخراج شده است (۱۵ درصد).

همکاری بین المللی:
این شاخص نشان­ دهنده مقبولیت جهانی یک دانشگاه است. داده­ های این شاخص که بر اساس تعداد کل انتشاراتی است که با همکاری دانشگاه‌های خارجی تهیه شده­ اند، از پایگاه web of science استخراج می‌شود (۱۵ درصد).

 

 
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 322 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر