راهنمای استفاده از پایگاه اطلاعاتی Springer

 | تاریخ ارسال: 1400/6/29 | 
 برای دسترسی و استفاده در این پایگاه اطلاعاتی به این آدرس مراجعه نمایید.
  http://link.springer.com
 
Springer یکی از معروفترین ناشران علمی بین المللی است که دامنه فعالیت آن در زمینه های مختلف ریاضی، مهندسی، علوم اجتماعی و پزشکی گسترده است. اشپرینگر بزرگترین ناشر کتاب دنیا و دومین ناشر بزرگ مجلات تخصصی دنیا است. این ناشر، کتب آکادمیک و ژورنال های تخصصی علمی را منتشر می کند.
اگر این پایگاه توسط یک سازمان خریداری نشده باشد، امکان جستجو و دسترسی به چکیده ها وجود دارد ولی دسترسی به متن کامل مدارک امکان پذیر نمی باشد (به غیر از Open Accessها).
در اشپرینگر امکان جستجو و مرور در بین بیش از۱۴ میلیون رکورد علمی از قبیل کتاب ها، مجلات، تفاهم نامه ها و آثار مرجع وجود دارد. در جدول پایین فراوانی این منابع نشان داده شده است.


عضویت
جهت عضویت در این پایگاه، از طریق قسمت Sign up/ Login که در بالای صفحه سمت راست قرار داده شده ثبت نام نمایید. با ایجاد یک پروفایل شخصی می توان از امکان ذخیره نتیجه جستجو و آگاهی رسانی (Alert) استفاده نمود. اگر قبلا در این پایگاه عضو شده باشید برای استفاده از امکانات این پایگاه کافی است Login نمایید.



انواع جستجو
  1. جستجوی ساده (Quick search)
  2. جستجوی پیشرفته (Advanced search)
 
جستجوی ساده (Quick search)
در صفحه اول این پایگاه، امکان جستجوی ساده فراهم شده است. کلید واژه مورد نظر را وارد کرده و جستجو را ادامه دهید. در صورتی که بخواهید واژه ها الزاما در کنار یکدیگر جستجو شوند باید آنها را داخل گیومه قرار دهید.



جستجوی پیشرفته (Advanced search)
با انتخاب علامت چرخ دنده در قسمت جلوی جستجوی ساده وارد صفحه جستجوی پیشرفته خواهید شد.



در صفحه جستجوی پیشرفته، امکان جستجوی دقیق تری فراهم می شود.


 
  1. : With all of the words با وارد کردن واژه های خود در این قسمت، تمام مدارکی که کلیدواژه های مورد نظر در آن باشد، بازیابی می شود.
  2. : With the exact phrase اگر می خو اهید عینا یک عبارت را جستجو کنید آن عبارت را در این قسمت وارد نمایید.
  3. :With at least one of the wordsچنانچه می خواهید حداقل با یکی از کلماتی که وارد می کنید جستجو انجام گیرد، واژه های خود را در این قسمت وارد نمایید. (این فیلد همان کار OR را انجام می دهد.)
  4. : Without the words با وارد کردن یک واژه در این قسمت، در واقع آن واژه را از جستجوی خود حذف خواهید کرد. (این فیلد همان کار NOT را انجام می دهد.)
  5. : Where the title contains با وارد کردن یک واژه در این قسمت، فقط جستجوی آن واژه در عنوان مدارک انجام می شود.
  6. : Where the author/ editor is چنانچه می خواهید یک نویسنده یا ویراستار خاصی را جستجو کنید، نام وی را در این قسمت وارد نمایید.
  7. : Show documents published برای محدود کردن بازه زمانی جستجوی خود، می توان از این قسمت استفاده نمود.
  8. : Include Preview-only content هنگام جستجو، به طور پیش فرض این گزینه انتخاب شده است که نتایج را بدون توجه به دسترسی سازمانی نشان می دهد. با لغو این گزینه ( برداشتن تیک ) فقط نتایجی بازیابی می شود که با توجه به دسترسی یک سازمان تعریف شده اند.
 
صفحه نتایج
در صفحه ی نتایج، لیست رکوردهای بازیابی شده همراه با اطلاعات کتابشناختی آن رکورد را می توان مشاهده کرد. اگر کنار رکورد علامت قفل باشد، متن کامل مقاله در دسترس نیست. و فقط چکیده مقاله را می توان دید. و رکوردهایی که Open Access هستند را با انتخاب Download PDF می توان متن کامل مقاله را دانلود کرد.


 
  1. نشان دهنده تعداد نتایج بازیابی شده
  2. با استفاده از گزینه ی Sort By می توان نتایج را بر اساس میزان ارتباط با کلید واژه، بر اساس جدید و قدیم بودن نتایج مرتب نمود.
  3. در صفحه ی نتایج با انتخاب گزینه ی Date Published امکان محدود کردن نتایج به دست آمده در محدوده زمانی دلخواه فراهم می شود.
  4. در سمت چپ صفحه ی نتایج فیلترهایی وجود دارد که می توان با استفاده از آنها نتایج را بر اساس نوع مدرک ، موضوع و زبان و ... محدود نمود.  
  5. برای مشاهده ی نتایج بیشتر روی گزینه ی see all کلیک نمایید.
 
در صفحه نتایج اگر بر روی عنوان مورد نظر کلیک نمایید وارد صفحه ی مانند تصویر پایین می شوید که اطلاعات بیشتر و کامل تری در خصوص رکورد مورد نظر در اختیار شما قرار می دهد.


 
  1. عنوان مقاله
  2. اطلاعات کتابشناختی مجله
  3. نام نویسندگان
  4. نام نویسندگان و وابستگی سازمانی
  5. تعداد استناد به این مقاله و همچنین تعداد دفعات دانلود
  6. امکان خروجی گرفتن در نرم افزارهای مدیریت استنادی مانند Endnote
 
Browse (مرور منابع)
در صفحه ی اصلی پایگاه، در قسمتDiscipline  Browse by می توان محدوده ی موضوعی را بر اساس نیاز خود انتخاب نمود. با انتخاب هر یک از موضوعات کلیه مدارم مرتبط با آن موضوع نمایش داده می شود.



ارسال مقاله به مجلات اشپرینگر
برای ارسال مقاله به یکی از مجلات اشپرینگر، ابتدا مجله ی مورد نظر خود را انتخاب نمایید. با انتخاب هر عنوان مجله، اطلاعات کلی از مجله ارائه می شود. (مانند تصویر پایین)


 
  1. با انتخاب گزینه Aims and Scope اهداف مجله و دامنه موضوعی آن مشخص شده است. قبل از ارسال مقاله خود به یک مجله، این قسمت را با دقت مطالعه نمایید.
  2. با انتخاب گزینه ی  View all volumes and issuesمی توان تمام شماره های مجله را به ترتیب سال و ماه مشاهده کرد.
  3. ضریب تاثیر Impact Factor
  4. برای ارسال مقاله خود به مجله مورد نظر گزینه ی manuscript submit را انتخاب نمایید. در اولین مراجعه، گزینه ی  Register Now را انتخاب نمایید (مانند تصویر پایین)


سپس فرم ثبت نام را تکمیل نمایید.



بعد از تکمیل اطلاعات، رمز عبوری به آدرس پست الکترونیکی شما ارسال خواهد شد. با وارد کردن نام کاربری
(username) و رمز عبور (password) وارد صفحه شده و مقاله خود را ارسال نمایید .(Submit)

 




CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1786 بار   |   دفعات چاپ: 172 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر